Barion Pixel

Balogh Regina

Balogh Regina vagyok csecsemő- és kisgyermeknevelő, babamasszőr és mozgásfejlesztő. A debreceni egyetem gyermeknevelési és gyógypedagógia karán végeztem tanulmányaimat, amelyből 2019-ben diplomáztam. Ezután 2020-ban Budapesten babamasszőr és babamasszázs oktatói képesítést szereztem, amely tevékenységet jelenleg is folytatom.
Gyermekcentrikus és törődő hozzá állásomnál fogva mindig is nyilvánvaló volt számomra, hogy kisgyermekekkel, illetve az ő fejlesztésekkel szeretnék foglalkozni. Szeretném az általam megszerzett tudást a lehető leghasznosabb és legmegfelelőbb módon átadni, alkalmazni és ez által, segíteni másokon. Folyamatosan önképzésre törekszem.

Mozgásfejlesztőként célom, hogy segítsem és támogassam azokat a csecsemőket, kisgyerekeket, akiknek fejlődésükben elakadásuk van, illetve, hogy szüleinek megnyugvást, biztonságot adhassak gyermekük fejlődésével kapcsolatban.

Fontos számomra a megfelelő légkör kialakítása mind a gyermek, mind a szülői fél részéről. Lelkesedéssel és odafigyeléssel igyekszem segíteni bármely fennálló problémán.

Szakképzéseim:

  • TSMT- I (Egyéni -Terezett Szenzomotoros Tréning) képzés
  • Longitudnális Komplex Vizsgálat felvétele és értékelési szempontjai képzés
  • Babamasszőr és babamasszázs oktató elméleti és gyakorlati képzés
  • Mozgásfejlesztő Program, Tótszöllősy Tünde tanfolyam

Kérdéseikkel, illetve kérésükkel bármikor bizalommal fordulhatnak hozzám.

Szeretettel várok minden érdeklődőt!

Elérhetőségem:
Tel.: +36309333043
Email: balogh.regina97@gmail.com