Barion Pixel

Kerék Laura

Kerék Laura, Gyógytornász

A sport és az egészség a hobbim és a munkám is egyben. Kisgyerekkorom óta fontos szerepet tölt be a mozgás az életemben, ami nagymértékben meghatározta a jövőmet, hogy sport gimnáziumba, majd ezt követően gyógytornásznak jelentkeztem.

Egy álmom vált valóra, amikor átvehettem a diplomámat a Debreceni Egyetemen. Elhivatottnak érzem magamat a szakmámban, nem munkának élem meg a mindennapjaimat. Emiatt is tovább folytattam a tanulmányaimat. Jelenleg a Testnevelési Egyetem mester képzéses végzős hallgatója vagyok Humánkineziológia szakon.

Csoportos és egyéni órákat, mind prevenciós és rehabilitációs céllal egyaránt tartok. Tudásomat igyekszem folyamatosan fejleszteni, bővíteni speciális képzéseken megszerzett elméleti és gyakorlati tudás anyaga egyaránt része a csoportos és az egyéni foglalkozásokon. A gyógytorna rendkívül szerteágazó szakma.

Ezen belül is mondhatni, hogy nekem a két nagy kedvencem van, a gerincet érintő panaszok, kórképek, disfunkciók valamint a sportolás kapcsán szerzett sérülések, panaszok helyreállítás. Illetve nagy szerencsénkre, az egyre tudatosabban élő társadalmunknak hála, egyre több hangsúlyt tudunk fektetni a sportsérülések és gerincpanaszok megelőzésére is.

Szeretettel várom az online csoportos és egyéni gyógytorna óráimon!