Barion Pixel

Márkus Anna

Márkus Anna, Gyógytornász

Személyes krízishelyzetemnek köszönhetően döbbentem rá, mi mindennel tudja segíteni egy gyógytornász a gyógyulás folyamatát. Így jelentkeztem egyetemre, és a képzés során azt is megtanultam, hogy a hétköznapi embernek is szüksége van a szakember által tanított mozgáskultúra elsajátítására, megelőzve ezzel számtalan esetleges, kezelve jónéhány már fennálló problémát.

Továbbképzéseim –McKenzie-, Schroth-terápia- révén szakterületem a gerinc lett, de gerincferdüléssel/hanyagtartással rendelkező gyermekek és a derékfájdalommal küzdő felnőttek mellett az egyéb panasszal rendelkező pácienseket is várom szeretettel. Diplomamunkámat anno óvodáskorú gyermekek körében végeztem, ezzel a korosztállyal könnyedén szót értek.

A prosztatarák mellékhatásait csökkentő fizioterápiás módszereket is elsajátítottam, így az ezzel a kórképpel rendelkező férfiakat is hatásosan tudom kezelni, egyéni foglalkozások keretei között.

Résztvettem továbbá a Kor-No Mozgásstúdió funkcionális gátizom- és medencefenék-erősítő továbbképzésén (mely ötvözi a hazai és nemzetközi szakirodalmi, a Kegel- és Sasvári-féle módszertant is), így akár a záróizmok gyengeségéből, akár szülés utáni méhsüllyedésből fakadó problémákban (pl. stress inkontinencia) hatékony fizioterápiás segítséget tudok nyújtani a hölgyeknek- és a gyenge medencefenéki izmokkal rendelkező uraknak is.

Szeretettel várok mindenkit egyéni foglalkozásaimon!
Tel.: 06303309766